Bayramınızı En Samimi Duygularımla Kutluyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramınızı En Samimi Duygularımla Kutluyorum
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Yazarı, Eğitimci Uzman Estetiysen Ayşegül Çepik, Bir Ramazan Bayramı’na Daha Kavuşmanın, Tarifi İmkânsız Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirtti.

Haber Muhabiri Ali Şeran

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Baş Yazarı, Eğt. Uz. Est.Ayşegül Çepik, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; müthiş hikmetler ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu. Cenab-ı Allah’ın; sonsuz ve sınırsız, rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı, tarifi olanaksız güzellikleri sinesinde barındıran bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşabilmek, ne büyük mutluluk bizim için.

Birbirimizi ziyaret ederek, hal hatır sorduğumuz, hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar.Sıla-i Rahim yaptığımız, büyüklerin ellerinin öpüldüğü, çocuklar ve ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimiz ve yetimlerin sevindirildiği, kısaca İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde dipdiri ve son derece canlı olarak yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.Cenab-ı Allah'a karşı sorumluluklarımızın bilinciyle, kıldığımız Bayram Namazı sonrasında, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşmak suretiyle azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendirmeye çalışacağız.

Kuşkusuz, son birkaç yıldır, adeta bir korku tünelinden geçmekteyiz. Dünyada milyonlarca insanın öldüğü bulaşıcı hastalık sürecinde, ülkemizde de birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Ardından orman yangınları, maden kazaları ile, ülkemiz genelinde oldukça geniş bir satha yayılan deprem hadiseleri ve sel baskınları sonucu, elli beş bine yakın insanımız vefat ederken, yüz binlerce insan yaralandı. Bulaşıcı hastalıklar, deprem hadiseleri ve sel baskınlarında hayatını kaybedenler ile, ebediyete intikal etmiş bütün vatandaşlarımıza, Yüce Rabbim’den bir kez daha rahmet ve mağfiret, hasta ve yaralılara şifalar diliyoruz Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyor, bu müstesna günlerin, bütün İslam Âlemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 5
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bütün Hayatımız Bayram Tadında OlsunÖnceki Haber

Bütün Hayatımız Bayram Tadında Olsun

Halkımızın Bayramını En Samimi Duygularımla KutlarımSonraki Haber

Halkımızın Bayramını En Samimi Duyguları...

Yorum Yazın

Reklam Alnı