© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Dicle Elektrik’ten Cizre Belediyesi’ne Su Tankeri Desteği

Dicle Elektrik, Cizre’de İçme Suyu Arıtma Tesislerinde Yapılacak Bakım Ve Onarım Çalışması Nedeniyle Yaşanacak Su Kesintisi Nedeniyle, Vatandaşlara Su Temini İçin Cizre Belediyesi’ne 20 Ton Kapasiteli Su Tankeri Desteği Verdi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Dicle Elektrik Basın

Toplumsal sorunlara duyarlılıkla yaklaşarak sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Dicle Elektrik, hizmet verdiği bölgede sosyal fayda odaklı çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Dağıtım şirketi bu kapsamda, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki su arıtma tesislerinde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları sırasında vatandaşların su ihtiyacının kesintisiz bir şekilde karşılanabilmesi için Cizre Belediyesi'ne su tankeri desteği sağladı.

20 Ton Kapasiteli Su Tankeriyle Destek Verilecek Cizre Belediyesi, içme suyu tesisinin kapasiteni arttırmak için Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından, keson kuyularındaki pompalar üzerinde geniş kapsamlı bakım onarım ve yenileme çalışmasının yapılacağı, bu nedenle üç günde bir su kesintisi yaşanacağı duyurusu yapmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Dicle Elektrik, çalışmanın yapılacağı süre zarfında Cizre’deki vatandaşlara su temin edilmesi için 20 ton kapasiteli su tankeriyle Cizre Belediyesi’ne destek verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER