© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

DİSKİ, 2 Bin 226 Sondaj Kuyusunu Yeniledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kent Genelinde Kesintisiz Ve Sağlıklı Su Temini İçin 2 Bin 226 Sondaj Kuyusunu Yeniledi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak D.B.B Basın

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde içme suyunu kesintisiz sağlamak amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yurttaşlara daha iyi bir hizmet sunma hedefiyle 4’ü merkez, 13’ü kırsal olmak üzere 17 ilçede altyapı yatırımlarını sürdüren DİSKİ Genel Müdürlüğü, yaz aylarında artan su ihtiyacında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sondaj kuyularında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

2 Bin 226 Sondaj Kuyusunun Arızası Giderildi Kent genelinde son 4 ayda özellikle kırsal mahallelerde 670’i mekaniksel, bin 556’sı ise elektriksel olmak üzere toplam 2 bin 226 sondaj kuyusunun arızası giderilerek aktif hale getirildi.

170 Dalgıç Pompa Montajı Yapıldı Kırsal mahallelerde son 4 buçuk ayda sondaj kuyularında 170 dalgıç pompa, iş makinesi ile kuyulardan çıkarılıp tamir edildikten sonra tekrar montajı yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER