© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Diyarbakır Valiliği’nden ‘Narin’ Açıklaması!

Diyarbakır Valiliği Bazı Medya Organları İle Sosyal Medya Hesaplarında Cenazesinin Bulunduğu Yönelik Paylaşımların Gerçeği Yansıtmadığını Belirtti.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Diyarbakır Valiliği Basın

Valilik tarafından yapılan açıklamada; 4 gündür AFAD ve jandarma tarafından geniş çaplı arama faaliyetlerine devam ettiğini belirterek sosyal medya hesaplarında paylaşılan asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.Kayıp olarak aranan Narin Güran’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde  kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür.

Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur açıklamasında bukunuldu.

Kayıp kız çocuğu Narin Güran‘ın bulunabilmesi amacı ile valiligimiz koordinasyonunda AFAD İl Müdürlüğümüze ve İl Jandarma Komutanlığımıza baglı ekiplerce geniş çaplı arama faaliyetine titizlikle devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER