© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Focus Operasyonu 8 Şüpheli Tutuklandı

Diyarbakır’da Çeşitli Hırsızlık, Gasp Ve Kurşunlama Olaylarına Karışan Suç Şebekesi, Emniyet Güçlerinin Titiz Çalışması Sonucu Düzenlenen "Focus" Operasyonu İle Çökertildi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Diyarbakır Emniyet Basın

Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Tarafından Kentte Hırsızlık, Kurşunlama Ve Gasp Yapan Şahıslara Focus Operasyonu Yapıldı. Minibüse Giriş Yöntemi Dikkat Çekti Minibüsün arka penceresinden kafa üstü içeri giren hırsız polisten kaçamadı. Gece Taksicinin Parasını Gasp Ettiler Bu sefer de şüpheliler taksici esnafını hedef aldı, gece vakti parası gasp edilen taksicinin şüphelisi 24 saat geçmeden tespit edildi.

Aracın İçinden Ateş Etti Aracın içinden ateş ederek kurşunlama yapan şüpheli,  polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Hırsızlar Çaldıkları Malları Yolun Ortasından Taşıdılar. Hırsızların bu rahatlığı polisleri bile şaşırttı. Kimlik Tespitleri Uzun Sürmedi Gasp, kurşunlama konuları başta olmak üzere çeşitli hırsızlık suçları gerçekleştiren şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik düğmeye basıldı ve şüpheliler tek tek tespit edildi ve yakalandı. 8 Şüpheli Tutuklandı İçlerinde cezaevi firarisi olan şahısların bulunduğu şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER