© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

İsmi Küçük Vizyonu Büyük: Küçük Kalpler Anaokulu

Yılların Tecrübesine Sahip Deneyimli Ve Birikimli Kadrosuyla, Faaliyete Girdiği Günden Bu Yana, Sektörün Öncü Kuruluşu Olarak, Hizmet Sunmaya Devam Ediyor.

Haber Muhabiri Ali Şeran (Özel Haberidir)

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Muhabiri Alican Şeran"a Yaptığı Açıklamada. Küçük Kalpler Anaokulu Kurucusu ve Müdürü Nihal Saka, yaklaşık yirmi yıl önce çıktıkları Eğitim yolculuğunda, kurum olarak birçok ilklere imza attıklarını belirterek, ilk günkü şevk ve azimle çalışmalarına devam ettiklerine belirtti. Deneyimli çocuk gelişim uzmanlarının görev yaptığı okul, gelişen ve değişen müktesebat ve çağın gereksinimlerine paralel olarak yeni ve farklı etkinliklere öncülük ediyor. Sağlık, Eğitim, Mutfak hizmetlerinin yanı sıra, çocukların eğitim-öğretim çalışmalarının, uzman ekip tarafından belirlenen program dâhilinde verildiği okulda, çocuklar kendilerini bir hayli mutlu ve huzurlu hissediyor. Hijyen ve temizliğe azami özen gösterdiklerini belirten Küçük Kalpler Ana Okulu Kurucusu ve Müdürü Nihal Saka, en önemli konulardan birinin de çocukların sağlıklı beslenmesi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

Çocuklarımız, Hem Eğleniyor, Hem Öğreniyor ‘Özellikle şu hususu belirtmek isterim ki, Eğitim, çocuğu sevmekle başlar. Çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek olan Eğitim konusu, esasında hayatımızın temelini teşkil etmekte ve bir ömür boyunca devam etmektedir. Yapılan araştırmalarda, okul hayatı bittikten sonra da, sürekli olarak bilgi dağarcığını geliştiren, üzerine katarak yaşamını sürdüren bireylerin, hem özel hayatlarında daha mutlu, hem de iş hayatlarında daha başarılı oldukları ortaya çıkmıştır.

Yaparak Ve Yaşayarak Öğrenme Modeli ‘Bu gerçekten yola çıkarak, Küçük Kalpler Ana Okulu olarak, yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızı, hayata olabildiğince hazır ve donanımlı bir şekilde yetiştirebilmek şiarıyla, bütün Eğitmen kadromuz, devamlı olarak bilgilerini revize eden, kendisini geliştiren bir anlayışla Eğitim-Öğretim yolculuğumuza devam ediyoruz’ diyen Okul Müdürü Nihal Saka, şöyle devam etti:

‘Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığının ‘Okul Öncesi Programı’ çerçevesinde, kendine güvenen, kendi başına karar verebilen yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli doğrultusunda, üretken, aktif, mutlu, sevgi ve saygı değerleri çerçevesinde, hoşgörülü, paylaşmayı öğrenen doğayı benimseyen, sosyal ve duygusal alanda özgüveni yüksek çocuklar yetiştiriyoruz. 17 yıllık tecrübemizle okul öncesi öğretmenliği ve çocuk gelişimi uzman kadromuzla birbirinden eğlenceli, renkli etkinlikler ve çocuklarımıza sunduğumuz, hijyen kurallarına azami özen göstererek hazırladığımız yemek çeşitlerimizle, onlara her lezzeti tattıran, sağlıklı, organik yiyecek ve içecek çeşitlerimizle, ev ortamı tadında kaliteli ve son derece sağlıklı koşullarda, Eğitim hizmeti sunmaktayız. Okulumuzun genel temizliği, çocuklarımızın oyuncakları, sınıflar ve ders programı ile eğitim-öğretim çalışmalarımızı, hızlı gelişen çağın gereksinimlerine göre revize ediyoruz. Sağlık, Eğitim-Öğretim ve Mutfak’ hizmetlerimiz, sektörümüzün en deneyimli personelimiz tarafından veriliyor. ‘Temizlik, hijyen ve lezzet’ konuları, ‘olmazsa olmazlarımız’ arasında yer alıyor.

‘Akıl ve Zeka’ oyunları ile, çocuklarımızın çok yönlü olarak gelişmelerine katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğa ve Sanat Okulu, Dans, Müzik, Montessori, Kodlama, İngilizce ve Drama gibi Eğitimlerimizin yanı sıra, çağın gerektirdiği becerileri edinmiş, teknolojiyi etkin kullanabilen yenilikçi, çözüm odaklı, analitik düşünebilen ve iletişim becerileri gelişmiş bir şekilde, çocuklarımızı, hayata en donanımlı bir şekilde hazırlamayı hedefliyoruz.

Çok Yönlü Eğitim Ve Öğretim Yeşil alan, en hassas olduğumuz konuların arasında. Çünkü çocuklarımızın temiz hava alması, oyunlarını havaların uygun olduğu dönemde bahçe oynamaları, hayvan sevgisinin aşılanması, en önemli hususlardan biridir. Sağlık, Eğitim, Hijyen, Güvenlik Ve Mutfak Hizmetleri, Kırmızı Çizgilerimiz. Çocuklarımızın her yönden gelişimlerini sağlamak, Eğitim-Öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra, el becerilerini geliştirici eğlendirici oyunlar ile, onları en iyi şekilde yetiştirmek için, ekip olarak çaba sarf ediyoruz.  Hem günlük ve taze, hem de lezzetli yemeklerle, sağlıklı beslenmelerine azami dikkat ediyoruz. Ayrıca, okulun temizliği ve öğrencilerimizin bireysel temizlikleri, en çok dikkat ettiğimiz hususlardan biri.

Burası bir ‘Eğitim-Öğretim’ yuvası. Çocuklarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onları olabildiğince eğitmek suretiyle, donanımlı bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. İsteyen anne ve babalar, Merkez Kayapınar İlçemiz Şanlı Urfa yolu üzeri Fırat mahallesi, 1. Sokak Yüzevler mevkiinde bulunan okulumuza gelerek, çalışmalarımızı yerinde görebilir.

"Yolu Sevgiden Geçen Herkese Kapımız Açık"

     

  

  

    

   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER