© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Siirt Valiliği Sosyal Medya Başarısı 81 İl Arasında 4. Sırada!

Teleskop APP Tarafından Hazırlanan 'Valiler Ve Valiliklerin Sosyal Medya Performansları' Raporuna Göre, Siirt Valiliği Sosyal Medya Platformu X (Eski Adıyla Twitter) Üzerinde 81 İl Arasında 4. Sırada Yer Aldı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Siirt Valiliği Basın

Sosyal Medyada Siirt Rüzgârı: Siirt Valiliği (X) Twitter’da 4. Sıraya Yükseldi. Valiler ve Valiliklerin Sosyal Medya Performanslarına İlişkin Rapor yayınlandı. Teleskop APP firmasının hazırladığı rapora göre, Siirt Valiliği, (X) Twitter’da 81 il arasında 4. sırada yer aldı.  Teleskop APP, Valiler ve Valiliklerin 2024 Temmuz ayı sosyal medya etkileşim sonuçlarını paylaştı.

Raporda, valiler ve valiliklerin Twitter, Instagram, Facebook etkileşimleri değerlendirildi. Twitter, Facebook ve Instagram gönderilerinin beğeni, retweet, alıntı, yorum, görüntüleme ve etkileşim sayılarının toplamlarına göre yapılan çalışmada, Siirt Valiliği 81 il arasında  (X) Twiteer da 4. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti. Vatandaşların bilgiye ulaşmasında yeni ufuklar açan, sürekli sahada aktif olan ve mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan başta Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’yı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ve çalışanlarını kutluyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER