© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Toyota Yeni Hafif Ticari Modeli Proace City’i Tanıttı

Toyota Plaza Kardelen bayii Yeni Proace City ve Yeni Proace City Cargo Tanışma Günleri" Etkinliğinde,Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinde Yeni Proace City Modeli İle Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor.

Haber Muhabiri  Ali Şeran (Özel Haberi)

Toyota Plaza Kardelen bayii Yeni Proace City ve Yeni Proace City Cargo Tanışma Günleri" Etkinliğinde, Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinde Yeni Proace City Modeli İle Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazırlanıyor. Toyota Professional’larını tanıttı Toyota Plaza Kardelen Bayii Yeni Proace City ve Yeni Proace City Cargo Tanışma Günleri" Etkinliğimizde Kobilere özel kampanya ile tanıtımını yaptı.

Geniş kabini, her türlü ihtiyaca göre ayarlanabilen rahat koltukları ve SUV hissiyatı veren tasarımı ile Yeni Proace City, yolculuklarınızı her zamankinden daha keyifli bir hale getirecek. Tamamen yenilenmiş ön tampon tasarımı ve Eco -LED ön farları ile Yeni Proace City Cargo kullanıcılarının işine şıklık katıyor. Standart güvenlik özellikleri, Kullanıcı odaklı kabin tasarımı, mobil ofis fonksiyonları ve esnek yükleme çözümleriyle segmentin de lider taşıma kapasitesine sahip Yeni Proace City Cargo, tüm ihtiyaçlara cevap veren bir iş arkadaşı olmaya geliyor.

Proace City’nin gerçekleşen lansmanında bir konuşma yapan Toyota Plaza Kardelen Bayii Satış Müdürü Nazan Oktak Yaptığı Açıklamada ,  “Proace City dış tasarımda şık ve premium, iç tasarımda da binek araç konforuna sahip bir model. Müşterilerimiz iş hayatlarında da aileleriyle birlikte özel hayatlarında da Proace City’i severek kullanacaklar” dedi. Satış Müdürü Nazan Oktay. Proace City’nin Dream, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi olduğunu ve giriş seviyesinden itibaren zengin donanımlar ile satışa sunulduğunun altını çizdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER