9 İla 16 Arası Hapis Cezası Bulunan 3 Zanlı Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
9 İla 16 Arası Hapis Cezası Bulunan 3 Zanlı Yakalandı
Abone ol
Diyarbakır’da Uyuşturucu Ve Asayiş Suçlarından Aranan 3 Şahıs Yakalandı.
tedaş 10

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Diyarbakır Emniyet Basın

Diyarbakır’da yapılan yol uygulamaları ve polis denetimleri sonucunda, uyuşturucu ticareti ve çeşitli asayiş suçlarından aranan 3 farklı şahıs güvenlik güçlerince yakalandı. İşte detaylar: Şanlıurfa Yol Uygulama Noktasında 16 Yıl Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı 10 Eylül 2024 tarihinde Şanlıurfa yol uygulama noktasında durdurulan E.M., yapılan GBT-UYAP sorgusunda Batman İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan toplam 16 yıl 11 ay 15 gün hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Nöbetçi savcının talimatı üzerine şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere adliye timine teslim edildi.

9 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Veysi Yılmaz Durduruldu Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Göçmenler Caddesi üzerinde yapılan denetimlerde şüpheli hareketleri nedeniyle durdurulan V.Y. isimli şahsın, yapılan GBT sorgusunda 7 farklı asayiş suçundan arandığı tespit edildi. V.Y.'nin, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, vergi usul kanununa muhalefet, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve mermi bulundurma gibi suçlardan toplam 9 yıl 52 gün hapis cezası ve 1080 TL para cezası ile aranıyordu. Şahıs, yasal işlemler için adli tim ekiplerine teslim edildi.

Uyuşturucu Ticareti Suçundan 13 Yıl Hapis Cezası Bulunan S.Y. Yakalandı 09 Eylül 2024 tarihinde Diyarbakır’da Gürsel Caddesi'nde yapılan bir denetimde, S.Y. isimli şahsın GBT sorgusunda, Ankara Batı ve Ceyhan İlamat Büroları tarafından uyuşturucu ticareti yapma suçlarından toplam 13 yıl 14 ay hapis cezası ve 58.000 TL para cezası ile arandığı belirlendi. Yapıcıoğlu, parmak izi alındıktan sonra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt'te Fıstık Hırsızlığına Karşı Jandarma AlarmdaÖnceki Haber

Siirt'te Fıstık Hırsızlığına Karşı Janda...

İçme Suyu Şebekelerine Ait Elektrik Borcu 1.75 milyar TL’ye UlaştıSonraki Haber

İçme Suyu Şebekelerine Ait Elektrik Borc...

Yorum Yazın

tedaş 6