Diyarbakır Lezzetleri Tanıtılmaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Lezzetleri Tanıtılmaya Devam Ediyor
Abone ol
Diyarbakır'da Etkinlikler Kapsamında Kentin Geleneksel Lezzetlerinin Tanıtımı Yapılmaya Hız Kesmeden Devam Etmekte.
tedaş 10

Haber MuhabiriAli Şeran

Diyarbakır Gastronomisi Büyükşehir Belediyesi Sümerpark"ta Aşçı Şeflerimizle Beraber Diyarbakır'ın Coğrafi Yemeklerinin Tanıtımı Bu Mutfaktan Çıktığını Yüzlerce Öğrencilere Eğitim Vererek Diyarbakır”ımızı Türk Mutfağının Eğitimini Ve Tanıtımını En Üst Sevyede Yapan Şeflerimiz Diyarbakır'ın Gastronomi Turizmi Gibi Birçok Alanda Önemli Potansiyele Sahip Olduğunu Söyledi.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Muhabiri Ali Şeran Konu İle İlgili Görüşlerini Aldığı Sümerpark Aşçı Şeflerimiz Yaptığı Açıklama"da Kentin 12 Bin 500 Yıl Tarihiyle 33 Medeniyete Ev Sahipliği Yaptığını Anımsatan Şefler Şeran"a Şöyle Konuştu: “Camilerimiz, Kiliselerimiz, Surlarımız, Ören Yerlerimiz, Tarihi Yerlerimiz Her Şeyiyle Muhteşem Bir Diyarbakır. İşte Bunlardan Bir De Muhteşem Gastronomisi İle Bugün Yaptığımız Etkinlikle Bir Zincir Daha Ekliyoruz. Diyarbakır’ımız Gastronomisiyle Önemli Bir Şehir.” Biz De İlimizin Yemeklerini Tanıtıyoruz.

Böylelikle İlimizin Bu Anlamda Da Hem Çevrede Hem Ülkemizin Her Yerinde Hem de Dünyada Tanıtılmasına Vesile Olmuş Olacağız." Dedi. Biz De İlimizin Yemeklerini Tanıtıyoruz. Böylelikle İlimizin Bu Anlamda da Hem Çevrede Hem Ülkemizin Her Yerinde Hem De Dünyada Tanıtılmasına Vesile Olmuş Olacağız." Diye Sözlerine Ekledi. Tanıtım programında Diyarbakır'a özgü yemekler sergilendi. Sergilenen Diyarbakır Mutfağı yemekleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tanıtım Programında Diyarbakır'a Özgü Yemekler Sergilendi. Sergilenen Diyarbakır Mutfağı Yemekleri Vatandaşlar Tarafından Büyük İlgi Gördü.Diyarbakır Bir Gastronomi Kentidir Diyarbakır Gastronomi Kenti Olarak Hız Kazandı.Hepsi Birbirinden Güzel Ve Özel Yemekler Bizim Gastronomide Diyarbakır Yemekleri Büyük Bir Hızla Kullanılan Bir Mutfaktır. Diyarbakır Gastronomisinin Yemekleri İsim Olarak Bile Fevkâlade Davetkar Olurken Emeği Geçen Herkesi Kutluyorum Sağolun"

 

Anahtar Kelimeler:
  • 222
    SEVDİM
  • 63
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 158
    İNANILMAZ
  • 10
    ÜZGÜN
  • 10
    KIZGIN
121 Kilo Esrar Ele GeçirildiÖnceki Haber

121 Kilo Esrar Ele Geçirildi

1 Ton 319 Kilo Uyuşturucu Ele GeçirildiSonraki Haber

1 Ton 319 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Yorum Yazın

tedaş 6