UYGAD 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UYGAD 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Abone ol
Uluslar Arası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği UYGAD 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayımladı Coşkuyla kutlanacak! “Türk Milletinin Şanlı Destanı: 102 Yıl Geçti Ama Unutulmadı!”
tedaş 10

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak UYGAD Basın

Türkiye, bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu yıl 102. kez kutlanacak olan Zafer Bayramı’nın, tüm yurtta birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir coşku ile beraber çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Ankara’da Devlet Töreni Yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katılacağı Anıtkabir’de düzenlenecek resmi törenle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını minnetle anılacak. Türk bayrağına sarılı askeri birlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile o günlerin kahramanlarını saygıyla yad edecek.

İstanbul’da Görkemli Geçit Töreni Düzenlenecek İstanbul’da Vatan Caddesi’nde düzenlenecek geçit töreninde ise Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en seçkin birimleri, tanklar, toplar ve hava kuvvetlerinin göz dolduran gösterisiyle İstanbullulara unutulmaz bir gün yaşatacak. Bu yıl ilk defa, yerli ve milli savunma sanayimizin gurur kaynağı olan SİHA’lar da gösteri uçuşu yapacak.

81 İlde Aynı Coşku Yaşanacak Tüm yurtta olduğu gibi, İzmir’den Erzurum’a, Adana’dan Samsun’a, 81 ilde de zaferin 102. yılı coşkuyla kutlanacak. Şehirlerin meydanlarında toplanacak binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla bu büyük zaferi hep bir ağızdan kutlayacak. Belediyeler tarafından düzenlenen konserler, fener alayları ve halk oyunları gösterileri ile Zafer Bayramı gecesi unutulmaz anlara sahne olacak.

“Gururumuz Kahramanlarımız” Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü için canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin kanıyla yazıldı! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Ordular, İlk Hedefiniz Akdeniz’dir, İleri!" emriyle başlayan bu büyük taarruz, Türk milletinin sarsılmaz iradesiyle düşmanı bozguna uğrattı ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attı! 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla ve onurla kutluyoruz! Bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyoruz.


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UNESCO Dünya Miras Alanlarını KoruyacağızÖnceki Haber

UNESCO Dünya Miras Alanlarını Koruyacağı...

Aileler Çatıştı 2 Ölü 3 YaralıSonraki Haber

Aileler Çatıştı 2 Ölü 3 Yaralı

Yorum Yazın

tedaş 6