Reklamı Geç
tedaş 1
Diyarbakır
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BTC/USD57646.841
tedaş 8
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

tedaş 2

102”ci Yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı

102”ci Yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı

Ali Şeran // War And Photo Reporter
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

İletişim [email protected]

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen Büyük Zafer'in 102. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu birlikte yaşıyoruz. Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi 30 Ağustos’un arkasında da gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden kahramanlarımızın cesareti vardır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbal için canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu mukaddes vatan topraklarına, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenle devretmektir.

Aziz Milletimizin,  kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin yıldönümünü milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bugün de, Devletimizin ve Milletimizin beraberliğine, Ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı Milletimiz gereken cevabı verecek ve tek vücut olarak birliğini ve beraberliğini sürdürecektir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum"

 

Yorum Yazın

tedaş 7
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar