Reklamı Geç
tedaş 1
Diyarbakır
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BTC/USD57646.841
tedaş 8
Recep Eser // Columnist

Recep Eser // Columnist

Mail: [email protected]

tedaş 2

Gavurlar Yapıyor Ya

Gavurlar Yapıyor Ya

Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org// Columnist
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

Gavurlar Yapıyor Ya. Özellikle eski insanlarımız bu sözü çok kullanırlardı. Hala kullanıldığını çokça duyarız.

Gavurlar Yapıyor. Evet yapıyorlar. Hem de en iyi şekilde yapıyorlar. Mesela Afrika’da, Ortadoğu’da, Güney Amerika’nın birçok yerinde, Uzak Doğu’nun bazı yerlerinde oraların yer altı ve yer üstü kaynaklarını almak için gerek askeri, gerek teknoloji gerekse de dini kullanarak oraları ilklerine kadar sömürüyorlar.

Bu Gavurlar Sömürüyü Çok İyi Yapıyorlar. Güçsüz olan ülkelerde yaptıkları akıl almaz olaylar ile oraları yaşanmaz hale getirip milyonlarca insanın ölmesini, kalanların da kendi ülkelerinden kaçarak mülteci durumuna düşürmeyi en iyi onlar yapıyor.

Bu Gavurlar İnsanları Çok İyi Öldürüyorlar. Çıkarları doğrultusunda her yerde çeşitli isimler altında dini, mezhebi, ırkçı örgütler kurup onları silahlarla besleyip, oralarda bombalar patlatıyorlar. Savaştan, kandan, gözyaşından beslenenler kendi yaptırdıkları eylemlerin sonunda ölen insanlar için çok üzgün olduklarını dile getirip timsah gözyaşları döküyorlar. Arka planda ise keşke daha çok çocuk, kadın, sivil ölseydi demekten geri kalmıyorlar. Hatta bunlar için bir daha ki eylemlerde çeşitli stratejiler geliştiriyorlar.

Bu Gavurlar Bu İşleri Çok İyi Yapıyorlar.  Utanmadan insan ticareti, kadın ticaret, özellikle de çocuk ticareti yapıyorlar. Kaybolan çocuklardan biliyoruz bunları. Bir örnek olması babında,  hani o herkesin özgürlükler ülkesi dediği, herkesin gıpta ettiği Kanada’nın Kamloops kentindeki bir yatılı kilise bahçesinde binlerce çocuk cesedinin olduğu toplu mezarlardan biliyoruz bunları. Birde kaybolan, esir edilen, alınıp satılan kadınlar ve çocuklar var. Bunu sözde ileri diğer ülkeleri de katalım rakamın büyüklüğü sanırım daha net ortaya çıkar.

Bu Gavurlar Kadın Ve Çocuk Ticaretini Çok İyi Yapıyorlar. Ya yaptıkları organ ticaretlerine ne demeli. Diğer konularda olduğu gibi bu konuda da çok iyiler. Kaçırdıkları insanları, özellikle çocukları önce öldürüyorlar. Sonra da organlarını alıp kendi insanlarından ihtiyacı olanlara veriyorlar. Bu kadar basit.

Gavurlar Bu Konuda da Çok Çok İyiler. Dünyanın her yerinde Dünya Savaşı çıkarmak için sürekli faaliyetteler. Bunun için de acele etmeden yavaş yavaş çalışıyorlar. Her alanda oldukları gibi bu konuda da Gavurlar çok iyiler. Uzaya gidiyorlar. Uzayda yaşam var mı diye çalışıp araştırmalar yapıyorlar. Mars’ta hayat belirtileri bulduk diyorlar.  Hatta uzaya turistik geziler bile düzenlemeye başladılar. Düzüşsenize Dünyanın birçok yerine su, yemek gibi temel ihtiyaçlar ulaştırmazken uzayda yaşam için milyar dolarlar harcıyorlar. Sonra da nerede çekildiği bile belli olamayan birkaç resim, birkaç video yayımlayarak insanları kandırıp takdir edilmelerini sağlıyorlar.

Gavurlar Uzay İşlerinde de Çok İyiler. Kendilerine gelince demokrasi, insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları, hayvan hakları ve daha ne kadar hak varsa en üst perdeden dile getiriyorlar. Kendinden olmayana bu hakların hiç birini reva görmüyorlar. İşte Gazze, İşte Irak, işte Suriye işte daha birçok yer.

Her Konuda Olduğu Gibi Gavurlar Bu Konuda da Bayağı İyiler. Hani şu meşhur İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi var. Hemen herkesin bildiği. Çok güzel yazılmış bir bildiri. Çokta güzel okuyorlar. Her yere de asıyorlar. Amma kendilerinden olmayan yada hesaplarına gelmeyen hiç kimseye uygulamıyorlar. Vel hasıl kelam insanlık için bütün kötü işleri çok iyi yapıyor bu Gavurlar. Ha birde Müslüman görünüp bunları yapanlar var. Evet Müslümanlığı ve İslam dinini kullanıp bunları yapanlar var ya. İşte en büyük Gavur asıl onlar…

Makale Yorumları

  • Sabri Tekidi13-01-2024 20:21

    Kalemine Yüreğine Sağlık Üstadım

Yorum Yazın

tedaş 7
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar